Home

Retourneren

Retourneren

Affiliate Programma

Retourneren

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van het retourrecht dan zal het gehele orderbedrag binnen 14 dagen na de retour melding teruggestort worden. Kosten voor retournering zijn voor de klant.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. U dient er zelf zorg voor te dragen dat het product deugdelijk wordt ingepakt, zodat het tijdens het transport niet wordt beschadigd.

Indien blijkt dat het product is beschadigd of is gebruikt in een mate die verder gaat dan voor een redelijke inspectie aan uw zijde noodzakelijk is, is OLEXIS DEALS te allen tijde gerechtigd om restitutie te weigeren.

DEFECTE, GEBREKKIGE OF NIET-CONFORME PRODUCTEN

U wordt geacht ieder product na ontvangst zorgvuldig te controleren. Indien een product op het moment van levering een defect of gebrek vertoont, of anderszins niet in overeenstemming is met hetgeen u heeft besteld, dient u OLEXIS DEALS onverwijld van dit gebrek/defect in kennis te stellen en dient u het product per ommegaande te retourneren.

Na ontvangst van de retourzending van het product, zal het product door OLEXIS DEALS worden gecontroleerd. Wanneer hieruit blijkt dat het product een defect of gebrek vertoont, of het product niet in overeenstemming is met hetgeen de klant heeft besteld, zal OLEXIS DEALS u in overeenstemming met het toepasselijk recht een nieuw (zelfde) product doen toekomen indien dit product op voorraad is vindt volledige restitutie plaats.

Producten die verkeerd zijn gebruikt of waaraan wijzigingen hebben plaatsgevonden, kunnen niet worden geretourneerd.

PRODUCTEN DIE NIET KUNNEN WORDEN GERETOURNEERD

Om veiligheids- en hygiënische redenen kan OLEXIS DEALS geen retour accepteren bij condooms. Dit geldt alsmede voor verzorgings- en erotische producten/artikelen die niet verzegeld zijn of waarvan de (verpakkings)zegel is verbroken. OLEXIS DEALS behoudt zich te allen tijde het recht voor om producten van het herroepingsrecht uit te sluiten, zodra de hygiëne of veiligheid niet kan worden gewaarborgd.

Wij verwijzen u eveneens naar onze Algemene voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.

Voor vragen neem contact met ons op!

Schrijf je in en maak kans op een cadeaubon van:

€50 euro

Nooit meer een deal missen?

Ontvang wekelijks de beste deals in je inbox! Zo mis je nooit een deal met flinke korting.

Wat klanten zeggen over OLEXIS DEALS

W Engelen

5/5

Snelle reactie en verwerking en product voldoet aan mijn verwachting.

Huub K

4/5

De levering had wat vertraging opgelopen. Maar de geurkaars was goed verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

Anja T

5/5

Goed en snelle levering

Ingrid Roberts

5/5

Ik zocht al een geruime tijd naar dit artikel wat ik heb gekocht het bevalt me prima.